Skype gesprekken

Mocht u een coachingsgesprek met mij willen via Skype dan is dat mogelijk. U zult ontdekken dat het een  prettige manier is om met elkaar contact te hebben.
Momenteel worden we door het corona virus beperkt, maar zodra de restricties uit de weg zijn, kunnen we wellicht elkaar  op een andere manier  ontmoeten.
U kunt met allerlei coachingsvragen bij mij terecht. Mijn adviezen komen  voort uit mijn opleiding en  eigen ervaringen. De laatste jaren van mijn leven ben ik door een enorm en heftig transformatieproces gegaan. Ik ben mijn eigen 'demons' onder ogen gekomen. Als niet al te gemakkelijk kind, (gescheiden) moeder van twee zonen, gedragstherapeut voor honden en kindercoach heb ik veel situaties het hoofd geboden. 
Ik ben iemand die nooit de gemakkelijkste weg heeft gekozen in het leven. Wel koos ik voor mijn eigen weg, mijn hart en de mensen en dingen waar ik een gelukkig mens van word.
Als je met mij je problematiek wilt bespreken ben je zeer welkom. Waarschijnlijk weet je ondertussen dat je leven niet zomaar uit zichzelf veranderd. We moeten zelf stappen nemen. Wellicht kan ik je daarbij inzichten of steun geven. 
Ik ontmoet je graag.
Lieve groeten, Miranda

Kosten van een Skype-gesprek per uur 80 euro.
06-45741490 Bel of app voor meer informatie.